Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna z konserwy szprot w oleju podwędzanym
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6203
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1036
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 460
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6203
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1036
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 460
Składniki
do miski przełożyć całą zawartość jednej puszki (wraz z olejem) i tylko szproty z puszki drugiej, dodać paprykę słodką i ostrą, wygnieść widelcem
do miski dodać ser (ja kupuję Twarożek Babuni z Michowa), wygnieść całość widelcem i wymieszać
dodać drobno pokrojone w kostkę ogórki kiszone i cebulę, posypać świeżo mielonym pieprzem (uwaga! niezbyt dużo ponieważ w paście jest już ostra papryka, ale pasta musi być pikantna), wymieszać i wstawić do lodówki na 1-2 godziny
podawać z pieczywem posmarowanym masłem