Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca pasta na śniadanie lub kolację:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 910
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 910
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem. Cebulę drobno pokroić. Rzodkiewkę pokroić w plasterki. Miętę posiekać. Dodać śmietanę,sól i pieprz,wymieszać. Smacznego życzę!