Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta twarogowa z miętą,rzodkiewką i zieloną cebulką.

Pasta twarogowa z miętą,rzodkiewką i zieloną cebulką.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 17209

Dodano:

Odsłon: 190

Orzeźwiająca pasta na śniadanie lub kolację:)

Składniki

  • twaróg półtłusty 500g
  • pęczek rzodkiewki
  • duży pęczek zielonej cebuli
  • garść mięty
  • śmietana 12% około 300ml
  • Pieprz ziołowy
  • sól do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta twarogowa z miętą,rzodkiewką i zieloną cebulką.

Przygotowanie

  1. Twaróg rozgnieść widelcem.
    Cebulę drobno pokroić.
    Rzodkiewkę pokroić w plasterki.
    Miętę posiekać.

    Dodać śmietanę,sól i pieprz,wymieszać.



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (13)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń