Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pasta z avocado i tuńczyka z jajkiem - idealna na grzanki na pyszne śniadanie lub przekąskę.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5469
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 975
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11918
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5110
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1400
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5469
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 975
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11918
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5110
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1400
Składniki
Avocado i jajka pokroić w kawałki, szczypiorek posiekać. Tuńczyka odsączyć z zalewy. Zmieszać wszystkie składniki pasty i odstawić na przynajmniej 30 minut, żeby smaki się przegryzły. Podawać na grzankach z kawałkiem cytryny.