Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z awokado, rzodkiewki i jajka

Pasta z awokado, rzodkiewki i jajka

Autor:

Przepisów i artykułów: 134 Ocena: 1244

Dodano:

Odsłon: 154

Niezwykle prosta i szybka w przyrządzeniu, zdrowa i smaczna :)

Składniki

  • jajko na twardo 60 g
  • awokado 77 g
  • rzodkiewka 40 g
  • Sok z cytryny 2 g
  • szczypta cukru 1 g
  • szczypiorek 10 g
  • majonez light 8 g
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z awokado, rzodkiewki i jajka

Przygotowanie

  1. Jajko, obrane awokado i rzodkiewkę zetrzeć na tarce o małych oczkach, dodać cytrynę, cukier, rozgniatać łyżką na gładką masę, dodać majonez, wsypać posiekany szczypiorek, wymieszać. Podawać np. z grzanką z pełnoziarnistej bułki, rukolą i świeżym ogórkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń