Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta taka troszkę "resztkowa" :), czyli to co zostanie z kurczaka z rosołu przetwarzamy na coś extra pysznego. Parę intensywnych w smaku dodatków i gotowe!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8450
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8450
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Składniki
Kawałki kurczaka drobno kroimy, możemy je również zblendować. Doprawiamy solą i pieprzem.
Cebulkę i szczypiorek drobno kroimy. Wszystko łączymy razem, dodajemy dużą łyżkę majonezu i garść pestek dyni.
Pasta nie należy do łagodnych :) Polecam!