Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 19-03-2021
Polecam smaczną i zdrową pastę .Na świeżym pieczywie do tego kakao lub gorąca herbatka :)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 267
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 989
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 267
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 989
Składniki
Awokado przekroić na pół ,łyżką wybrać miąższ. Cebulę ,rzodkiewkę ,łososia,i czosnek drobno pokroić. Widelcem rozgnieść twaróg i awokado.
Dodać sól ,pieprz i jogurt,wszystko wymieszać. Połówki łupin z awokado napełnić pastą , udekorować i gotowe.:)
Smacznego życzę!