Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis wypatrzony, podpatrzony. Tym razem na blogu Smaczne bo domowe znalazłam przepis na pyszną pastę do kanapek. Jutro piątek, piąteczek, piątunio więc zachęcam Was do jej zrobienia, będzie idealna.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8609
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7158
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327761
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8609
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7158
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327761
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Wystudzone jajka obieramy ze skorupek, ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Pieczarki myjemy, obieramy ze skórki, ścieramy na tarce o grubych oczkach. Masło rozgrzewamy w rondelku, wrzucamy rozdrobnione pieczarki. Całość doprawiamy solą i pieprzem, smażymy kilka minut, do odparowania wody. Ważne, aby podsmażone pieczarki nie były suche jak wiór tylko delikatnie wilgotne. Podsmażone pieczarki odstawiamy do wystudzenia. Utarte jajka łączymy z majonezem i zimną masą pieczarkową. Następnie dodajemy rozdrobnioną cebulę. Całość jeszcze raz mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego.