Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pożywne a przede wszystkim zdrowe śniadanie w postaci zapiekanej owsianki o smaku szarlotki z rodzynkami i migdałami. Może koloru nie ma, ale jest SMAK!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 433
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 962
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37344
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 433
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 962
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37344
Składniki
Płatki owsiane zalać wrzątkiem do przykrycia płatków i odstawić na 10 minut. Obrać jabłko i zetrzeć na tarce, przełożyć do większej miski, dodać przyprawy i rodzynki, wymieszać. Dodać płatki i wymieszać. Formę do zapiekania posmarować olejem przełożyć masę, wyrównać od góry łyżką. Na wierzch posypać migdały. Zapiekać 20-25 minut w temperaturze 180 stopni C.