Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pożywne a przede wszystkim zdrowe śniadanie w postaci zapiekanej owsianki o smaku szarlotki z rodzynkami i migdałami. Może koloru nie ma, ale jest SMAK!
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 96
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17032
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 193
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 82
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 96
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17032
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 193
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 82
Składniki
Płatki owsiane zalać wrzątkiem do przykrycia płatków i odstawić na 10 minut. Obrać jabłko i zetrzeć na tarce, przełożyć do większej miski, dodać przyprawy i rodzynki, wymieszać. Dodać płatki i wymieszać. Formę do zapiekania posmarować olejem przełożyć masę, wyrównać od góry łyżką. Na wierzch posypać migdały. Zapiekać 20-25 minut w temperaturze 180 stopni C.