Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pożywne a przede wszystkim zdrowe śniadanie w postaci zapiekanej owsianki o smaku szarlotki z rodzynkami i migdałami. Może koloru nie ma, ale jest SMAK!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Płatki owsiane zalać wrzątkiem do przykrycia płatków i odstawić na 10 minut. Obrać jabłko i zetrzeć na tarce, przełożyć do większej miski, dodać przyprawy i rodzynki, wymieszać. Dodać płatki i wymieszać. Formę do zapiekania posmarować olejem przełożyć masę, wyrównać od góry łyżką. Na wierzch posypać migdały. Zapiekać 20-25 minut w temperaturze 180 stopni C.