Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowane danie może być podane na śniadanie lub jako danie główne.
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 455
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6643
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 188
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 455
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6643
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 188
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach, studzimy i obieramy ze skórki. Ziemniaki i kotlety kroimy na połówki i smażymy na rumiano z każdej strony. W między czasie gotujemy jajka, każde w innej torebce foliowej. Saszetki wkładamy do wrzącej wody i gotujemy 4-5 minut.
Usmażone ziemniaki wykładamy na talerze razem z usmażonymi połówkami kotletów, dodajemy po jednym marynowanym ogórku i po 1 ugotowanym na miękko jajku. Smacznego !!!