Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i bardzo proste w wykonaniu. Idealne na śniadanie czy deser. Warto zrobić, ponieważ sezon na truskawki niestety się kończy.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1148
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2220
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4267
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1148
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2220
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4267
Składniki
Do miski dodaję jogurt, mąkę, proszek do pieczenia, jajko i cukier. Całość miksuję na gładką masę. Truskawki kroję w kostkę i dodaję do ciasta. Całość mieszam delikatnie łyżką. Na rozgrzany olej wykładam do łyżce ciasta. Placki smażę do zrumienia z obu stron. Podaję z miodem i truskawkami.