Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i bardzo proste w wykonaniu. Idealne na śniadanie czy deser. Warto zrobić, ponieważ sezon na truskawki niestety się kończy.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13471
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 598
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2817
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13471
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 598
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2817
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Do miski dodaję jogurt, mąkę, proszek do pieczenia, jajko i cukier. Całość miksuję na gładką masę. Truskawki kroję w kostkę i dodaję do ciasta. Całość mieszam delikatnie łyżką. Na rozgrzany olej wykładam do łyżce ciasta. Placki smażę do zrumienia z obu stron. Podaję z miodem i truskawkami.