Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cynamonem smakują wybornie.
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 66
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 13
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 246
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4075
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 66
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 13
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 246
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4075
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować, odcedzić i zmielić i połączyć z żółtkami. Dodać mąkę, cukier, cynamon, sól do smaku i sztywno ubitą pianę z białek. Z przygotowanej masy formować placuszki, smażyć na rozgrzanym maśle z obu stron na złoto. Podawać na ciepło.