Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wytrawne placuszki śniadaniowe.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4906
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5807
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4906
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5807
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Składniki
Jajka miksujemy wraz z jogurtem, szczypiorkiem i listkami bazylii. Dodajemy przyprawy i mąkę wymieszaną z sodą. Całość miksujemy do połączenia składników. Masę nakładamy łyżka na suchą patelnię i smażymy na małym ogniu z obu stron do momentu zarumienienia się placków. Serwujemy np. z jogurtem naturalnym, łososiem wędzonym, kawiorem i szczypiorkiem.