Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wytrawne placuszki śniadaniowe.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 853
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5454
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8658
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17720
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 853
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5454
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8658
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17720
Składniki
Jajka miksujemy wraz z jogurtem, szczypiorkiem i listkami bazylii. Dodajemy przyprawy i mąkę wymieszaną z sodą. Całość miksujemy do połączenia składników. Masę nakładamy łyżka na suchą patelnię i smażymy na małym ogniu z obu stron do momentu zarumienienia się placków. Serwujemy np. z jogurtem naturalnym, łososiem wędzonym, kawiorem i szczypiorkiem.