Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie :)
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4060
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1084
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 240
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34258
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 582
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4060
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1084
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 240
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34258
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 582
Składniki
Jabłka obieramy i kroimy na plasterki.
Do miski wlewamy kefir. Następnie dodajemy jajko, cukier, sodę i cynamon. Mieszamy wszystko bardzo dokładnie. Dodajemy stopniowo mąkę. Na koniec dodajemy pokrojone jabłka i dokładnie mieszamy.
3. Smażymy na oleju z 2 stron aż placuszki ładnie się zarumienią. Podajemy ciepłe, posypane cukrem pudrem.