Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, szybko, sycąco i odżywczo… tak opisalibyśy idealne śniadanie. Prosto i szybko bezwątpienia, sycąco zapewniam, a dzięki płatkom owsianym i pozostałym zdrowym skałdnikom odżywczo. Wszystko się zgadza, więc zostawiam Was z takim właśnie idealnym przepisem na początek dnia.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
1) Orzechy lekko podprażyć na suchej patelni. 2) Wszystkie składniki na placuszki wrzucić do blendera i zmiksować na jednolitą masę (orzechy można drobno posiekać i dodać na koniec, ja blenduje razem z pozostałymi składnikami). 3) Placuszki smażyć na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju kokosowego, przewracać energicznie zanim zetnie się góra, żeby spód się nie przypalił. 4) Gotowe placuszki podawać polane miodem lub syropem klonowym.