Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie doceniamy miodu, a warto go jeść. Ponieważ wzmacnia serce, koi nerwy, ożywia mózg, goi rany. Ma właściwości antybakteryjne.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93939
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2731
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3544
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1639
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2320
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93939
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2731
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3544
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1639
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2320
Składniki
3 łyżki płatków owsianych wrzucić na lekko osolony wrzątek, przykryć na 5 minut. Po tym czasie wylać na sitko, lecz nie płukać. Chodzi o to aby odcedzić z nadmiaru wody. (Ta czynność jest w przygotowaniu tego posiłku najtrudniejsza :)) Pokroić banana i polać miodem. Polecam :)