Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie doceniamy miodu, a warto go jeść. Ponieważ wzmacnia serce, koi nerwy, ożywia mózg, goi rany. Ma właściwości antybakteryjne.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 91
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18685
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7156
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30808
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 91
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18685
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7156
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30808
Składniki
3 łyżki płatków owsianych wrzucić na lekko osolony wrzątek, przykryć na 5 minut. Po tym czasie wylać na sitko, lecz nie płukać. Chodzi o to aby odcedzić z nadmiaru wody. (Ta czynność jest w przygotowaniu tego posiłku najtrudniejsza :)) Pokroić banana i polać miodem. Polecam :)