Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetyczne śniadanie, które skusi każdego małego niejadka.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5012
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13540
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5871
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7629
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5012
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13540
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5871
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7629
Składniki
Do wysokiego szklanego naczynia wsypać truskawki (lub czerwone porzeczki), dodać odrobinę cukru pudru do smaku i zmiksować.
Następnie przelać powstały mus do miseczki lub szklanki, przykryć jogurtem naturalnym, a na jego powierzchnię dosypać płatki śniadaniowe (np. Lubella Mlekołaki Choco Kulki).
Udekorować liśćmi mięty. Opcjonalnie na warstwę z jogurtem dodać jeżyny.