Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna jajecznica na wędzonce, polecam.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 223
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 223
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Składniki
Na gorącej patelni z tłuszczem smażymy pokrojony w kostkę boczek z cebulą. Gdy boczek z cebulą podsmażą się na kolor rumiany, wbijamy jajka, solimy i pieprzymy do smaku.
Smażymy na małym ogniu cały czas mieszając. Smażymy do momentu ścięcia się jajek, musimy uważać żeby jajecznica nie była za mocno podsmażona i nie była za sucha. Jajecznica powinna być na luźno usmażona.
Smacznego :)