Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące bułeczki na śniadanie.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 704
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22730
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15093
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4831
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45297
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 704
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22730
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15093
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4831
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45297
Składniki
. Bułeczki (lub bagietki) naciąć z góry. Parówki owijamy boczkiem. Następnie wkładamy do naciętej bułki i kładziemy na bułce plasterek sera (jeżeli bułeczka pęknie to na czas pieczenia można spiąć wykałaczką). Tak przygotowane bułeczki układamy na blasze do pieczenia i pieczemy ok 8-10 minut w piekarniku nagrzanym do ok 200-2200C