Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne racuchy na dobre śniadanie.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1301
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1749
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 154
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 542
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1301
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1749
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 154
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 542
Składniki
Wykonanie: Gruszki namoczyć przez godzinę, odsączyć, oczyścić z ogonków i pokroić. Mąkę wymieszać z sodą, cukrem i solą do smaku, wbić jajko, wlać śmietanę i dokładnie wymieszać składniki. Następnie dodać pokrojone gruszki, odstawić na godzinę, po czym smażyć na rozgrzanym oleju racuszki na złoty kolor.