Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne racuchy na dobre śniadanie.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11070
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3482
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1177
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4184
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11070
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3482
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1177
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4184
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 364
Składniki
Wykonanie: Gruszki namoczyć przez godzinę, odsączyć, oczyścić z ogonków i pokroić. Mąkę wymieszać z sodą, cukrem i solą do smaku, wbić jajko, wlać śmietanę i dokładnie wymieszać składniki. Następnie dodać pokrojone gruszki, odstawić na godzinę, po czym smażyć na rozgrzanym oleju racuszki na złoty kolor.