Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwałam ją sałatką ponieważ nie ma konsystencji pasty. Nasza córcia uwielbia takie śniadania. Jest też dobrym pomysłem na wielkanocne śniadanie. U nas lubimy większe kawałki jajek
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 197
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 197
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i drobno siekamy ( my wolimy trochę grubiej ). Szczypiorek drobno siekamy. Jajko i szczypiorek wrzucamy do miski doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem. Dodajemy majonez i śmietanę. Dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionym pieczywem