Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwałam ją sałatką ponieważ nie ma konsystencji pasty. Nasza córcia uwielbia takie śniadania. Jest też dobrym pomysłem na wielkanocne śniadanie. U nas lubimy większe kawałki jajek
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88291
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11661
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1819
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88291
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11661
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1819
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i drobno siekamy ( my wolimy trochę grubiej ). Szczypiorek drobno siekamy. Jajko i szczypiorek wrzucamy do miski doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem. Dodajemy majonez i śmietanę. Dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionym pieczywem