Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dawna już za mną chodził taki śledzik,w końcu go zobiłam,polecam smakoszom śledzi:)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 391
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 391
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Płaty matiasa wymoczyć przez 3 godz. Wysuszyć w ręczniku papierowym. Na talerzyku zwinąć śledzia i spiąć wykałaczką. Do środka dać sałatkę,na wierzch połówkę jajka ugotowanego na twardo ,posypać świeżo zmielonym pieprzem,udekorować zieleniną. Tak samo postąpić z pozostałymi śledziami. Smacznego życzę!