Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dawna już za mną chodził taki śledzik,w końcu go zobiłam,polecam smakoszom śledzi:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Składniki
Płaty matiasa wymoczyć przez 3 godz. Wysuszyć w ręczniku papierowym. Na talerzyku zwinąć śledzia i spiąć wykałaczką. Do środka dać sałatkę,na wierzch połówkę jajka ugotowanego na twardo ,posypać świeżo zmielonym pieprzem,udekorować zieleniną. Tak samo postąpić z pozostałymi śledziami. Smacznego życzę!