Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować oryginalny pomysł na klasyczne tosty. Przekonajcie się, że połączenie słonego sera z miodem i kawą to niecodzienne, ale pyszne połączenie!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1728
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19548
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2063
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1728
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19548
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2063
Składniki
Miękkie masło mieszamy z kawą, miodem i żółtkami.
Kromki chleba tostowego układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każdej układamy plaster sera i przykrywamy drugą kromką chleba.
Wierzch tostów smarujemy grubo pastą maślano-kawową. Pieczemy około 10 minut w 180 stopniach aż wierzch tostów się przyrumieni. Smacznego!