Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować oryginalny pomysł na klasyczne tosty. Przekonajcie się, że połączenie słonego sera z miodem i kawą to niecodzienne, ale pyszne połączenie!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 63
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 129
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 53
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 63
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 129
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 53
Składniki
Miękkie masło mieszamy z kawą, miodem i żółtkami.
Kromki chleba tostowego układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każdej układamy plaster sera i przykrywamy drugą kromką chleba.
Wierzch tostów smarujemy grubo pastą maślano-kawową. Pieczemy około 10 minut w 180 stopniach aż wierzch tostów się przyrumieni. Smacznego!