Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować oryginalny pomysł na klasyczne tosty. Przekonajcie się, że połączenie słonego sera z miodem i kawą to niecodzienne, ale pyszne połączenie!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 174
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 869
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3995
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20021
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 174
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 869
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3995
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20021
Składniki
Miękkie masło mieszamy z kawą, miodem i żółtkami.
Kromki chleba tostowego układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każdej układamy plaster sera i przykrywamy drugą kromką chleba.
Wierzch tostów smarujemy grubo pastą maślano-kawową. Pieczemy około 10 minut w 180 stopniach aż wierzch tostów się przyrumieni. Smacznego!