Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalec z fasoli to nic innego jak bardzo smaczna pasta z fasoli na kanapki. Możesz dodać swoje ulubione dodatki i modyfikować przepis wedle gustu i smaku. Oszukany smalec z fasoli jest o niebo zdrowszy jak ten smalec zwierzęcy, także polecam serdecznie.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22670
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15021
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4783
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44977
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 673
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 772
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22670
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15021
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4783
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44977
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 673
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 772
Składniki
Cebulę, jabłko, obierz, umyj i pokrój w drobną kosteczkę, to samo z kiełbaską i boczkiem. Cebulę podsmaż ze szczyptą soli i cukrem na niewielkiej ilości oleju, do zeszklenia. Gdy cebulka się zeszkli dodaj jabłko, kiełbasę, boczek i majeranek, całość dokładnie wymieszaj. Smaż na małym ogniu do momentu aż jabłko zmięknie, następnie odstaw na bok. Fasolkę z puszki przepłucz na durszlaku pod strumieniem bieżącej wody, wrzuć do miski i przy pomocy blendera zmiksuj na pastę bez grudek. Do pasty z fasoli wrzuć zawartość patelni, dodaj sól i pieprz prawdziwy mielony do smaku, oraz wlej sos sojowy. Całość dokładnie wymieszaj i przełóż najlepiej do pojemnika z przykrywką. Gdy smalec z fasoli przestygnie wrzuć go najlepiej na noc do lodówki. Najlepiej smakuje ze swojskim chlebkiem, pyszota!!! Smacznego!!!