Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalec z fasoli to nic innego jak bardzo smaczna pasta z fasoli na kanapki. Możesz dodać swoje ulubione dodatki i modyfikować przepis wedle gustu i smaku. Oszukany smalec z fasoli jest o niebo zdrowszy jak ten smalec zwierzęcy, także polecam serdecznie.
Blender ręczny
Cebulę, jabłko, obierz, umyj i pokrój w drobną kosteczkę, to samo z kiełbaską i boczkiem.
Cebulę podsmaż ze szczyptą soli i cukrem na niewielkiej ilości oleju, do zeszklenia.
Gdy cebulka się zeszkli dodaj jabłko, kiełbasę, boczek i majeranek, całość dokładnie wymieszaj.
Smaż na małym ogniu do momentu aż jabłko zmięknie, następnie odstaw na bok.
Fasolkę z puszki przepłucz na durszlaku pod strumieniem bieżącej wody, wrzuć do miski i przy pomocy blendera zmiksuj na pastę bez grudek.
Do pasty z fasoli wrzuć zawartość patelni, dodaj sól i pieprz prawdziwy mielony do smaku, oraz wlej sos sojowy.
Całość dokładnie wymieszaj i przełóż najlepiej do pojemnika z przykrywką.
Gdy smalec z fasoli przestygnie wrzuć go najlepiej na noc do lodówki.
Najlepiej smakuje ze swojskim chlebkiem, pyszota!!!
Smacznego!!!
Rogaliki szybkie w przygotowaniu, długo trzymają świezość.
Odsłon: 10299
Bardzo smaczne kanapki ze smalcem z skwarkami, posypane szczypiorem, podane z...
Odsłon: 1123
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 347
Kiedy lato za oknem, to w taką pogodę świetnie wpasuje się deser truskawkowy...
Odsłon: 347
Składniki
Cebulę, jabłko, obierz, umyj i pokrój w drobną kosteczkę, to samo z kiełbaską i boczkiem. Cebulę podsmaż ze szczyptą soli i cukrem na niewielkiej ilości oleju, do zeszklenia. Gdy cebulka się zeszkli dodaj jabłko, kiełbasę, boczek i majeranek, całość dokładnie wymieszaj. Smaż na małym ogniu do momentu aż jabłko zmięknie, następnie odstaw na bok. Fasolkę z puszki przepłucz na durszlaku pod strumieniem bieżącej wody, wrzuć do miski i przy pomocy blendera zmiksuj na pastę bez grudek. Do pasty z fasoli wrzuć zawartość patelni, dodaj sól i pieprz prawdziwy mielony do smaku, oraz wlej sos sojowy. Całość dokładnie wymieszaj i przełóż najlepiej do pojemnika z przykrywką. Gdy smalec z fasoli przestygnie wrzuć go najlepiej na noc do lodówki. Najlepiej smakuje ze swojskim chlebkiem, pyszota!!! Smacznego!!!
Przepisy Śniadania
Śniadania
Omlet z jeżynami
Śniadania
Jak zrobić pyszny i pożywny domowy omlet – przepis
Śniadania
Czekoladowa owsianka z malinami Ani Lewandowskiej
Śniadania
Placuszki z banana, serka wiejskiego i płatków owsianych
Omlet z jeżynami
Słodkie śniadanie... 2 latek uwielbia =)
Odsłon: 41
Jak zrobić pyszny i pożywny domowy omlet – przepis
Jeśli nie masz pomysłu na to co jeść i jednocześnie twoje umiejętności kulina...
Odsłon: 113