Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis któremu trzeba zaufać :)
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6535
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154827
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6535
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154827
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Składniki
cebule kroimy w piórka, wrzucamy na patelnie z olejem i dusimy do ztotego koloru. Dorzucamy tyzke cukru. w czasie kiedy cebula sie dusi, kietbase kroimy w plasterki i na pót, smazymy na patelni z olejem (kietbase wysmazymy tak jak lubimy :)). Jak cebula jest juz uduszona a kietbasa usmazona, wrzucamy wszystko na jedna patelnie, doktadamy koncentrat, wszystko mieszamy, dajemy soli do smaku i gotowe :D Bardzo dobrze smakuje z chlebem z mastem ;)