Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis któremu trzeba zaufać :)
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9577
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3210
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6668
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9577
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3210
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6668
Składniki
cebule kroimy w piórka, wrzucamy na patelnie z olejem i dusimy do ztotego koloru. Dorzucamy tyzke cukru. w czasie kiedy cebula sie dusi, kietbase kroimy w plasterki i na pót, smazymy na patelni z olejem (kietbase wysmazymy tak jak lubimy :)). Jak cebula jest juz uduszona a kietbasa usmazona, wrzucamy wszystko na jedna patelnie, doktadamy koncentrat, wszystko mieszamy, dajemy soli do smaku i gotowe :D Bardzo dobrze smakuje z chlebem z mastem ;)