Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis któremu trzeba zaufać :)
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 50
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2365
Jarskie kotleciki pełne smaku.
Odsłon: 207
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 50
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2365
Jarskie kotleciki pełne smaku.
Odsłon: 207
Składniki
cebule kroimy w piórka, wrzucamy na patelnie z olejem i dusimy do ztotego koloru. Dorzucamy tyzke cukru. w czasie kiedy cebula sie dusi, kietbase kroimy w plasterki i na pót, smazymy na patelni z olejem (kietbase wysmazymy tak jak lubimy :)). Jak cebula jest juz uduszona a kietbasa usmazona, wrzucamy wszystko na jedna patelnie, doktadamy koncentrat, wszystko mieszamy, dajemy soli do smaku i gotowe :D Bardzo dobrze smakuje z chlebem z mastem ;)