Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
alternatywa do ciężkiego pleśniowego sera :) bundz podgrzany troszkę się rozpuszcza już nie przypominając białego sera, a bardziej najdelikatniejszy żółty, jaki kiedykolwiek jadłam :) lubię ciepłe śniadania niezależnie od pory roku,
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10108
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1858
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3952
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10108
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1858
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3952
Składniki
Plastry o grubości ok. 1 cm układam w naczyniu żaroodpornym, polewam sosem żurawinowym.
Podgrzewam w piekarniku na górnej półce: 160 stopni, 3 minuty, funkcja małego grilla (górna grzałka).
Aneks: przepisy na sos żurawinowy: 1. mus żurawina pigwa https://smaker.pl/przepis-zurawina-z-pigwa-zimowe-witaminy-w-godzine,154496,domowapiwniczka.html 2. sos żurawinowy z gruszką https://smaker.pl/przepis-sos-zurawinowy-i-konfitura-z-gruszka-zimowe-witaminy-w-godzine,154498,domowapiwniczka.html