Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną pastę jajeczną z dodatkiem pieczarek i smażonej cebulki. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Jajka gotujemy na twardo Następnie jajka obieramy ze skorupek, blendujemy na gładką masę, dodajemy majonez i całość mieszamy
Pieczarki ścieramy na tarce o drobnych oczkach i przekładamy do garnka do którego dolewamy: 3 łyżki wody, 2 łyżki oleju oraz sól Całość gotujemy przez 10 minut a następnie odcedzamy przez sitko nadmiar wody
Cebule kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na złoto Pieczarki oraz cebule przekładamy do masy jajecznej, mieszamy i przyprawiamy do smaku