Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka do przygotowania pasta z wędzonej makreli. Idealna na śniadaniowe kanapki, polecam :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3580
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 853
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3580
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 853
Składniki
Z makreli usunąć dokładnie wszystkie ości, rozdrobnić na kawałki. Jajka zetrzeć na tarce o małych oczkach. Szalotkę lub dymkę drobno pokroić. Wszystkie składniki utrzeć na gładką masę. Dodać śmietanę i tymianek, utrzeć na kremową pastę. Podawać z pieczywem, papryką, oliwkami i świeżą zieleniną, np. rukolą i szczypiorkiem.