Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka do przygotowania pasta z wędzonej makreli. Idealna na śniadaniowe kanapki, polecam :)
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2138
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1163
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 181
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2138
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1163
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 181
Składniki
Z makreli usunąć dokładnie wszystkie ości, rozdrobnić na kawałki. Jajka zetrzeć na tarce o małych oczkach. Szalotkę lub dymkę drobno pokroić. Wszystkie składniki utrzeć na gładką masę. Dodać śmietanę i tymianek, utrzeć na kremową pastę. Podawać z pieczywem, papryką, oliwkami i świeżą zieleniną, np. rukolą i szczypiorkiem.