Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste ale smaczne śniadanie. Bułeczki z pieczarkami i serem zapiekane w piekarniku. Polecam
nóż, patelnia, łyżka, papier dopieczenia, blaszka,
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1846
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 113
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 192
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1846
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 113
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 192
Składniki
Bułki przekroić na połówki. Pieczarki oczyścić, pokroić w półplasterki lub w kostkę, następnie podsmażyć do miękkości na maśle klarownym razem z pokrojoną w kostkę cebulą. Po podsmażeniu jeszcze ciepłe pieczarki nakładać na połówki bułek układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, każda połówkę bułki nakryć plasterkami sera żółtego . Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać do rozpuszczenia sera. Po wyjęciu polać ketchupem. Smacznego
Przygotowane bułeczki do zapieczenia.