Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste ale smaczne śniadanie. Bułeczki z pieczarkami i serem zapiekane w piekarniku. Polecam
nóż, patelnia, łyżka, papier dopieczenia, blaszka,
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3582
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 855
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 48
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3582
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 855
Składniki
Bułki przekroić na połówki. Pieczarki oczyścić, pokroić w półplasterki lub w kostkę, następnie podsmażyć do miękkości na maśle klarownym razem z pokrojoną w kostkę cebulą. Po podsmażeniu jeszcze ciepłe pieczarki nakładać na połówki bułek układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, każda połówkę bułki nakryć plasterkami sera żółtego . Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać do rozpuszczenia sera. Po wyjęciu polać ketchupem. Smacznego
Przygotowane bułeczki do zapieczenia.