Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste ale smaczne śniadanie. Bułeczki z pieczarkami i serem zapiekane w piekarniku. Polecam
nóż, patelnia, łyżka, papier dopieczenia, blaszka,
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5665
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34582
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5665
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34582
Składniki
Bułki przekroić na połówki. Pieczarki oczyścić, pokroić w półplasterki lub w kostkę, następnie podsmażyć do miękkości na maśle klarownym razem z pokrojoną w kostkę cebulą. Po podsmażeniu jeszcze ciepłe pieczarki nakładać na połówki bułek układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, każda połówkę bułki nakryć plasterkami sera żółtego . Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać do rozpuszczenia sera. Po wyjęciu polać ketchupem. Smacznego
Przygotowane bułeczki do zapieczenia.