Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i syte danie, dla prawdziwych kowbojów ;)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 88
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3328
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1176
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 88
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3328
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1176
Składniki
Kiełbaski podpiekamy z obu stron, cebulę kroimy w talarki i dorzucamy do kiełbasy, posypujemy słodką i ostrą papryką, podlewamy odrobiną wody, przykrywamy i dusimy, co chwilę mieszając i podlewając.
Gdy cebula jest już prawie miękka dodajemy fasolę w sosie Chili, całość jeszcze chwilę dusimy, podajemy z pieczywem