Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i syte danie, dla prawdziwych kowbojów ;)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1076
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1076
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Składniki
Kiełbaski podpiekamy z obu stron, cebulę kroimy w talarki i dorzucamy do kiełbasy, posypujemy słodką i ostrą papryką, podlewamy odrobiną wody, przykrywamy i dusimy, co chwilę mieszając i podlewając.
Gdy cebula jest już prawie miękka dodajemy fasolę w sosie Chili, całość jeszcze chwilę dusimy, podajemy z pieczywem