Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty zapiekane z parówkami
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 648
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 131
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 192
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 648
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 131
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 192
Składniki
Włóż parówki do gorącej wody na 10 minut
Na chleb tostowy nałóż ser i wędlinę
Wyciąg parówki z gorącej wody i ułóż wszystko na talerzu