Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest na co popatrzeć i co zjeść. Ja z takiego bukieciku byłabym zadowolona :)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 158
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1251
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 226
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 158
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1251
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 226
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Pomidory kroimy na pół, na górze robimy nacięcia, wydrążamy środki. Na talerzu układamy dowolne listki ( u mnie to była natka marchewki , pietruszki i liść kalarepy ). Jajka kroimy na pół i wkładamy do połówek pomidorków. Pomiędzy pomidor i jajko możemy dać majonez. Tulipany układamy na listkach. Podajemy z dodatkami.