Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do kanapki. Z dodatkiem śmietanki i świeżych warzyw ;)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1351
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 283
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1351
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 283
Składniki
Twaróg rozgniatamy widelcem. Dodajemy śmietanę. Ogórka i rzodkiewki porządnie myjemy i kroimy w bardzo drobną kostkę. Koperek drobno siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę lub drobno siekamy. Warzywa dorzucamy do sera. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, najlepiej świeżo mielonym. I już gotowe. Dla mnie najlepszym dodatkiem do twarożku jest świeżo zerwany i soczysty pomidor. Smacznego :)