Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś naszła nas ochota na kanapki ze świeżutkim twarożkiem. Wyszło pysznie i lekko. Śniadanie czy kolacja każda pora jest dobra na taką przekąskę:)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1789
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1789
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Składniki
Ogórka obieramy kroimy w drobną kostkę, solimy i odstawiamy aby puścił sok. Papryczki myjemy, oczyszczamy i kroimy w drobną kostkę. Twaróg w misce rozdrabniamy widelcem. Dodajemy ogórka i papryczki. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do całości. Wlewamy śmietanę. Doprawiamy solą i pieprzem według uznania. Dokładnie mieszamy i gotowe. Smacznego :)