Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 488 kcal Węglowodany: 52 g Tłuszcz: 15 g Białko: 33 g
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
1. Rzodkiewkę umyj, obierz i drobno pokrój. 2. Dodaj do serka wiejskiego. 3. Całość posyp natką pietruszki i pestkami słonecznika. 4. Dopraw pieprzem i ziołami prowansalskimi wedle uznania. 5. Podawaj z pieczywem.