Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański twarożek ze szczypiorkiem - polecam nie tylko weganom ale też osobą mającym problem z tolerancją laktozy, i właściwie wszystkim innym bo jest po prostu smaczny. Bazą tego twarożku są tofu i nerkowce.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1476
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 557
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1476
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 557
Składniki
Nerkowce namoczyć w gorącej wodzie i odstawić na godzine, następnie odsączyć z wody. Do miksera dodać wszystkie składniki oprócz szczypiorku i bardzo dokładnie zmiksować aż całość będzie bardzo kremowa. Szczypiorek posiekać, wymieszać z serkiem i przełożyć do naczynia. Ostawić do lodówki żeby stężał - na minimum 2 godziny.