Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański twarożek ze szczypiorkiem - polecam nie tylko weganom ale też osobą mającym problem z tolerancją laktozy, i właściwie wszystkim innym bo jest po prostu smaczny. Bazą tego twarożku są tofu i nerkowce.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30890
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3624
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4091
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1125
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30890
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3624
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4091
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1125
Składniki
Nerkowce namoczyć w gorącej wodzie i odstawić na godzine, następnie odsączyć z wody. Do miksera dodać wszystkie składniki oprócz szczypiorku i bardzo dokładnie zmiksować aż całość będzie bardzo kremowa. Szczypiorek posiekać, wymieszać z serkiem i przełożyć do naczynia. Ostawić do lodówki żeby stężał - na minimum 2 godziny.