Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański twarożek ze szczypiorkiem - polecam nie tylko weganom ale też osobą mającym problem z tolerancją laktozy, i właściwie wszystkim innym bo jest po prostu smaczny. Bazą tego twarożku są tofu i nerkowce.
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15890
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 90
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 248
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 79
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 329
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15890
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 90
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 248
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 79
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 329
Składniki
Nerkowce namoczyć w gorącej wodzie i odstawić na godzine, następnie odsączyć z wody. Do miksera dodać wszystkie składniki oprócz szczypiorku i bardzo dokładnie zmiksować aż całość będzie bardzo kremowa. Szczypiorek posiekać, wymieszać z serkiem i przełożyć do naczynia. Ostawić do lodówki żeby stężał - na minimum 2 godziny.