Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański twarożek ze szczypiorkiem - polecam nie tylko weganom ale też osobą mającym problem z tolerancją laktozy, i właściwie wszystkim innym bo jest po prostu smaczny. Bazą tego twarożku są tofu i nerkowce.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7216
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2677
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20182
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 793
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7216
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2677
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20182
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 793
Składniki
Nerkowce namoczyć w gorącej wodzie i odstawić na godzine, następnie odsączyć z wody. Do miksera dodać wszystkie składniki oprócz szczypiorku i bardzo dokładnie zmiksować aż całość będzie bardzo kremowa. Szczypiorek posiekać, wymieszać z serkiem i przełożyć do naczynia. Ostawić do lodówki żeby stężał - na minimum 2 godziny.