Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednoosobowa sałatka na drugie śniadanie. Pyszna i zdrowa.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6443
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114873
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6443
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114873
Składniki
Na półmisku rozłożyć roszponkę. Na roszponce jajko przekrojone na cztery części, zwiniętego w zgrabne porcje łososia, pokrojonego w ćwierćplasterki ogórka, pokrojone w półplasterki rzodkiewki i połówki małych pomidorków. Całość posypać szczypiorem i pestkami słonecznika. Jajka oprószyć pieprzem świeżo mielonym i solą. Olej lniany pomieszać z sokiem z cytryny i szczyplą soli. Polać sałatkę przed podaniem. Smaczego