Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu, bo tylko 3 minuty i gotowa. Smakuje nie tylko na śniadanie.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 110
Dziś do pracy.
Odsłon: 133
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 157
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15404
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 110
Dziś do pracy.
Odsłon: 133
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 157
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15404
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Składniki
Pomidor, rzodkiewkę, szczypiorek, koper myjemy, osuszamy i kroimy. ogórek małosolny kroimy w plasterki. Układamy na talerzu rzędami obok siebie, posypujemy pokrojonym szczypiorkiem i koperkiem. Dosmaczamy solą, kurkumą i pieprzem. Na koniec wszystko polewamy aromatycznym i zdrowym olejem z awokado.