Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu, bo tylko 3 minuty i gotowa. Smakuje nie tylko na śniadanie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11882
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16185
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5150
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11882
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16185
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5150
Składniki
Pomidor, rzodkiewkę, szczypiorek, koper myjemy, osuszamy i kroimy. ogórek małosolny kroimy w plasterki. Układamy na talerzu rzędami obok siebie, posypujemy pokrojonym szczypiorkiem i koperkiem. Dosmaczamy solą, kurkumą i pieprzem. Na koniec wszystko polewamy aromatycznym i zdrowym olejem z awokado.