Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3515
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14806
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3515
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14806
Składniki
Cebulę obierz, pokrój
Wrzuć na patelnię z rozgrzanym olejem i smaż
Cebulę przełóż do naczynia żaroodpornego.
Na cebuli ułóż kiełbasę, ale każdy kawałek kilkakrotnie nakłuj wykałaczką.
Wlej około 1/2 szklanki piwa.
. Musztardę wymieszaj z miodem i posmaruj nią wierzch kiełbasek.
Naczynie wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C i piecz około 30 minut.
polewaj kiełbaski sosem, powstałym podczas pieczenia.