Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Biała kiełbasa z żurawiną"
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5347
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5347
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Konfiturę z żurawiny i miód wymieszaj, oprósz szczyptą soli i pieprzu. Kiełbasy natnij w kilku miejscach. Dokładnie posmaruj masą żurawinową. Olej rozgrzej na patelni, obsmaż kiełbaski ze wszystkich stron.
Chrzan obierz, zetrzyj na tarce o małych oczkach. Dodaj do kiełbasek wraz z masłem, zamieszaj. Smaż ok. 7 minut (kiełbaski nie mogą być surowe).Źródło: Chwila dla Ciebie