Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może być na gorąco jak i na zimno :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1246
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 574
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1246
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 574
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Składniki
mięso umyć, natrzeć solą i pieprzem. Na patelni rozpuścić masło. Mięso obwiązać sznurkiem i obsmażyć na patelni z każdej strony. Mięso przełożyć do garnka, w którym będziemy je dusić, dodać wino, rosół i wszystkie pozostałe składniki dusić ok 50-60 minut. Smacznego