Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki smak, musi poznać każda ceperka...HEJ!
Cebulę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnię i smażyć na złoty kolor. Następnie do cebuli dodać kaszankę, sól, pieprz i razem smażyć.
Kaszankę z cebulą podawać na ciepło, z pieczywem lub z ziemniakami.
Zamiast sałatki dodałem osypka-tak trochę po góralsku HEJ!
Smacznego.
Biała kaszanka zrobiona z trzech rodzajów kasz oraz dodaniem do niej mięsa wi...
Odsłon: 470
Prosty deser straciatella z frużeliną czereśniową i owsianymi ciasteczkami to...
Odsłon: 126
Prosty deser straciatella z frużeliną czereśniową i owsianymi ciasteczkami to...
Odsłon: 126
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnię i smażyć na złoty kolor. Następnie do cebuli dodać kaszankę, sól, pieprz i razem smażyć. Kaszankę z cebulą podawać na ciepło, z pieczywem lub z ziemniakami. Zamiast sałatki dodałem osypka-tak trochę po góralsku HEJ! Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 471
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2198