Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę. Smażymy na maśle. Dodajemy cebulę. Dusimy kilka minut.
Dodajemy ananasy z sokiem i przepłukaną w zimnej wodzie fasolę , koncentrat pomidorowy, wlewamy bulion, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotujemy około 10 min. Na koniec wsypujemy bazylię.
Podajemy z białym pieczywem.SMACZNEGO.