Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety zawsze są popularne ale trzeba trochę urozmaicić, wzbogacić, upiększyć a więc użyłam do tego płatów makaronu.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 36
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2144
Polecam.
Odsłon: 421
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 627
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1977
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 36
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2144
Polecam.
Odsłon: 421
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 627
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1977
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy i doprawiamy solą.
2. Panierujemy najpierw w jajku, następnie w bułce tartej.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Makaron gotujemy ale trzeba uważać żeby się nie rozgotował. 5. Płaty makaronu rozkładamy.
6. Na każdy kawałek makaronu układamy plaster sera żółtego.
7. Następnie kotlet.
8. Plaster ogórka.
9. Na ogórka kładziemy paprykę.
10. Zawijamy roladki.
11. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
12. Polewamy passatą.
13. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy zapiekankę
14. Zapiekamy 20 minut w 180˚C. 15. Przed podaniem posypujemy posiekanym szczypiorkiem. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego.