Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krakersy z pastą pasztetową"
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 719
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 155
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31349
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 432
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 719
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 155
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31349
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 432
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz, pokrój w kost- kę. Cebulę obierz, posiekaj. Koperek posiekaj. Kapary drobno pokrój. Papryki oczyść, pokrój w paski.
Pasztet wymieszaj z musztardą. Dodaj łyżkę oliwy, jajka, cebulę, koperek, kapary i papryki, wymieszaj. Przypraw do smaku pieprzem.
Krakersy układaj po cztery, jeden na drugim, przekładając je masą pasztetową. Resztę masy przełóż do szprycy, wyciśnij dekoracyjne rozetki na wierzch krakersowych wieżyczek. Udekoruj kaparami, pomidorem, koperkiem, papryką i sałatą.Źródło: Chwila dla Ciebie