Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekka przystawka z fasolki szparagowej i schabu"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44442
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 40
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44442
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 40
Składniki
Fasolkę szparagową przebierz, oderwij twarde końce i nitki wzdłuż warzywa.
Umyte włóż do garnka wypełnionego osoloną wodą i gotuj ok. 20 minut. Chwilę przed końcem dolej 2 łyżki octu ryżowego. Potem odlej i ostudź.
Ogórki obierz i pokrój w wąskie słupki. Truskawki umyj i pokrój w drobną kostkę. Zalej oliwą połączoną z sosem balsamicznym i nałóż na plastry schabu.
Na nich umieść ogórki oraz fasolkę i zwiń w rulony. Opleć je cienkimi plastrami cukinii.
Czas przygotowania: 45 min, ilość kalorii na 1 porcję: 120. Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax