Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 18
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 108
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20477
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 64
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 18
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 108
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20477
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 64
Składniki
Mięsa ugotować z warzywami i przyprawami. Wątróbkę podgotować w osobnym naczyniu. bułki namoczyć w wodzie po gotowaniu mięs z warzywami.
Wszystko razem zmielić(najlepiej 2 lub 3 razy, dodać jaja. Ja mieliłam wszystko , jeśli ktoś nie lubi warzyw w pasztecie może je pominąć.
Wymieszać i dać do formy wyścielonej papierem do pieczenia. Wierzch posypać bułką tartą , zapobiega to przypaleniu. Piekłam w 160* 45 min. Po tym czasie najlepiej jeszcze zostawić w piekarniku na 15 minut. SMACZNEGO I POLECAM ;)