Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PROSTY W WYKONANIU I SMACZNY
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2041
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10410
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 62
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2041
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10410
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 62
Składniki
Mięsa ugotować z warzywami i przyprawami. Wątróbkę podgotować w osobnym naczyniu. bułki namoczyć w wodzie po gotowaniu mięs z warzywami.
Wszystko razem zmielić(najlepiej 2 lub 3 razy, dodać jaja. Ja mieliłam wszystko , jeśli ktoś nie lubi warzyw w pasztecie może je pominąć.
Wymieszać i dać do formy wyścielonej papierem do pieczenia. Wierzch posypać bułką tartą , zapobiega to przypaleniu. Piekłam w 160* 45 min. Po tym czasie najlepiej jeszcze zostawić w piekarniku na 15 minut. SMACZNEGO I POLECAM ;)