Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z wątróbek z najmodniejszymi orzechami - pistacjami i pomarańczowym likierem. Puszysty i kremowy. Pełny smaku i aromatu. Świetnie rozprowadza się po pieczywie.
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 207
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 118
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 41
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 207
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 118
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 41
Składniki
Podsmaż na oleju cebulę, czosnek i wątróbki – krótko, aż będą miękkie, ale nie wysuszone.
Wlej likier i podpal jeśli to możliwe lub po prostu odparuj alkohol gotując chwilę. Przełóż do blendera i zmiksuj z 50 g masła i przyprawami oraz śmietanką.
Dodaj posiekane pistacje i wymieszaj. Przełóż do formy i zalej rozpuszczonym masłem, posyp po wierzchu pieprzem.
Wstaw do lodówki na kilka godzin.