Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z rosołu co z niego ?? Powstał pasztet z dodatkami.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13360
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5827
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7496
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13360
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5827
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7496
Składniki
Mięso gotowane ( akurat kurczak ) obierz , zmiksuj.
Dodaj 3 łyżki żelatyny rozpuszczonej w rosole. Przypraw pieprzem . Wylej masę do prostokątnego pojemnika.
Na wierzchu posyp pokrojoną papryką czerwoną, żółtą, , szczypiorkiem, mieloną wędzoną papryką. I mamy 4 smaki pasztetu. Smacznego !!