Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z rosołu co z niego ?? Powstał pasztet z dodatkami.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 111
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 78
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 111
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 78
Składniki
Mięso gotowane ( akurat kurczak ) obierz , zmiksuj.
Dodaj 3 łyżki żelatyny rozpuszczonej w rosole. Przypraw pieprzem . Wylej masę do prostokątnego pojemnika.
Na wierzchu posyp pokrojoną papryką czerwoną, żółtą, , szczypiorkiem, mieloną wędzoną papryką. I mamy 4 smaki pasztetu. Smacznego !!