Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bajecznie proste, a w smaku...wyborne. Uwielbiamy grzyby i, jak co roku, mnóstwo ich zbieramy. Suszymy, słoikujemy i mrozimy. Tutaj w połączeniu ze schabem (można użyć też karkówki) i kozim serem tworzą trio idealne.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 491
Słodkie tosty, robię je gdy chcę dodać słodki dodatek do śniadania lub kawy....
Odsłon: 139
Knedle to danie szybkie i łatwe w wykonaniu. Pomimo swej kaloryczności są dan...
Odsłon: 250
Faszerowana papryka to jedno z tych dań, które łączą w sobie wyjątkowy smak,...
Odsłon: 147
Suflet twarogowy z sezonowymi owocami to rewelacyjne letnie śniadanie lub des...
Odsłon: 3830
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 491
Słodkie tosty, robię je gdy chcę dodać słodki dodatek do śniadania lub kawy....
Odsłon: 139
Knedle to danie szybkie i łatwe w wykonaniu. Pomimo swej kaloryczności są dan...
Odsłon: 250
Faszerowana papryka to jedno z tych dań, które łączą w sobie wyjątkowy smak,...
Odsłon: 147
Suflet twarogowy z sezonowymi owocami to rewelacyjne letnie śniadanie lub des...
Odsłon: 3830
Składniki
Kotlety oprószamy przyprawą do mięs. Układamy na blaszce. Grzyby (rozmrożone-najlepiej przełożyć do rondelka i odparować) smażymy na maśle z cebulą. Przekładamy na kotlety. Następnie na każdy dodajemy majonez ( ok. ½ łyżki) i ketchup (również ½ łyżki). Na wierzch układamy plastry sera koziego i zapiekamy 35 min w temperaturze 180°C.