Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bajecznie proste, a w smaku...wyborne. Uwielbiamy grzyby i, jak co roku, mnóstwo ich zbieramy. Suszymy, słoikujemy i mrozimy. Tutaj w połączeniu ze schabem (można użyć też karkówki) i kozim serem tworzą trio idealne.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 85
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1345
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 297
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 85
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1345
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 297
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Składniki
Kotlety oprószamy przyprawą do mięs. Układamy na blaszce. Grzyby (rozmrożone-najlepiej przełożyć do rondelka i odparować) smażymy na maśle z cebulą. Przekładamy na kotlety. Następnie na każdy dodajemy majonez ( ok. ½ łyżki) i ketchup (również ½ łyżki). Na wierzch układamy plastry sera koziego i zapiekamy 35 min w temperaturze 180°C.