Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla klasycznych nalesnikow.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1015
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8746
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3137
Polecam.
Odsłon: 1942
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1015
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8746
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3137
Polecam.
Odsłon: 1942
Składniki
Skladniki na ciasto nalesnikowe wymieszac razem mikserem i upiec nalesniki. Umyte i pokrojone pieczarki podsmazyc na oleju po czym wymieszac z pokrojona szynka i serkiem smietankowym.Tak przygotowanym farsz wykladac na srodek kazdego nalesnika , z ktorego formujemy sakiewke.Spinamy wykalaczka. Podpiec w piekarniku okolo 10' w 180°