Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla klasycznych nalesnikow.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 307
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 74
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5083
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32677
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 351
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 248
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 307
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 74
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5083
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32677
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 351
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 248
Składniki
Skladniki na ciasto nalesnikowe wymieszac razem mikserem i upiec nalesniki. Umyte i pokrojone pieczarki podsmazyc na oleju po czym wymieszac z pokrojona szynka i serkiem smietankowym.Tak przygotowanym farsz wykladac na srodek kazdego nalesnika , z ktorego formujemy sakiewke.Spinamy wykalaczka. Podpiec w piekarniku okolo 10' w 180°